BokenSøk (aka DieBuchSuche) - søkemotor for alle bøker.
Vi ser i mer enn 100 butikker for beste tilbudet - vennligst vent…
- Fraktkostnader Norge (endre til GBR, USA, FIN, SWE, ISL, DEN, POL, DEU)
Opprette forvalg

Alle bøker for 9788233918347 - sammenligne alle tilbud

9788233918347 - Joern Andre Halseth, TruthBeTold Ministry: Bibla Shqiptaro Angleze VII - Bok
1
Joern Andre Halseth, TruthBeTold Ministry (?):

Bibla Shqiptaro Angleze VII (2017) (?)

Levering fra: NorgeBoken er engelskNy bokdigital bestille, eBook, e-bokprodukt for digital nedlasting

ISBN: 9788233918347 (?) eller 8233918342, på engelsk, TruthBeTold Ministry, TruthBeTold Ministry, TruthBeTold Ministry, Nye, eBook, digital nedlasting

73,63 (US$ 9,19)¹(gratis frakt, uten forpliktelser)
in-stock
Fra selger/Antikvar
Ky i Biblës së Studimit përmban Bibla Shqiptare (1884) (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) dhe American Standard Bible (1901) (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) përkthim paralel. Ka 173 772 referenca dhe tregon 2 formate të Biblës. Përfshihet Bibla Shqiptare 1884 dhe American Standard Bible (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) e formatuar në lexim dhe lundrim të thjeshtë ose për më shkurt, Navi-format. Këtu do të gjeni çdo varg të shkruar në rend alb-asv paralel. Përfshin një kopje të plotë, te ndarë dhe jo në paralel, për Bibla Shqiptare 1884 dhe American Standard Bible (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri), versionin tekst-në-fjalë (tts) në mënyrë qe aparati juaj të lexojë Biblën për ju. Si funksionon navigimi i përgjithshëm i Biblës: Një Testament ka një indeks në librat e tij. Formati TTS liston librat dhe kapitujt pas indeksit të librit. Testamentet referojne njeri tjetrin në indeksin e librit. Cdo liber ka një reference në Testamentin të cilit i përket. Cdo liber ka një reference të librit të kaluar ose te rradhës. Cdo liber ka një indeks të kapitujve të tij. Cdo kapitull ka një reference të librit të cilit i përket. Cdo kapitull ka nje reference per kapitullin e kaluar ose të rradhës. Cdo kapitull ka një indeks në verset e tij. Cdo kapitull në formatin TTS përmban një referencë të kapitullit në formatin Nav. Cdo verse ka një numër dhe një referencë për kapitullin të cilit i përket. Cdo verse fillon në një rresht të ri për tu lexuar më mirë. Në formatin TTS numri i versit nuk tregohet. Cdo reference në një indeks ju dergon të vendndodhja. Tabela e Integruar e Përmbajtjes përmban një referencë të të gjithë librave në çdo format. Ne besojmë se kemi ndërtuar një nga më të mirët, nëse jo navigimi më i mirë nuk mund të gjendet në një libër të tillë si ky! Mund te kesh çdo varg në majë të gishtave te tu dhe është i përkryer për kërkim të shpejtë. Dhe kombinimi i Bibla Shqiptare 1884 dhe American Standard Bible dhe navigimi i tij e
Mer…
Selger nummer: 583a7b4a-6ddc-414d-aaef-86efc080a941
Plattformen ordrenummer Kobobooks.com: 168729788233918347
Kategori: Bibles
Søkeord: Bibla Shqiptaro Angleze VII Joern Andre Halseth, Truth Be Told Ministry Other Bibles Bibles 9788233918347
Data fra 05.12.2017 22:59h
ISBN (alternativ notasjoner): 82-339-1834-2, 978-82-339-1834-7
9788233918347 - TruthBeTold Ministry: Bibla Shqiptaro Angleze VII - Bibla Shqiptare 1884 - American Standard 1901 - Bok
2
TruthBeTold Ministry (?):

Bibla Shqiptaro Angleze VII - Bibla Shqiptare 1884 - American Standard 1901 (1901) (?)

Levering fra: TysklandNy bokdigital bestille, eBook, e-bokprodukt for digital nedlasting

ISBN: 9788233918347 (?) eller 8233918342, Ukjent språk, TruthBeTold Ministry, Nye, eBook, digital nedlasting

66,33 ( 6,99)¹(gratis frakt, uten forpliktelser)
eBook Dataoverføre
Fra selger/Antikvar
Ky i Biblës së Studimit përmban Bibla Shqiptare (1884) (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) dhe American Standard Bible (1901) (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) përkthim paralel. Ka 173 772 referenca dhe tregon 2 formate të Biblës. Përfshihet Bibla Shqiptare 1884 dhe American Standard Bible (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) e formatuar në lexim dhe lundrim të thjeshtë ose për më shkurt, Navi-format. Këtu do të gjeni çdo varg të shkruar në rend alb-asv paralel. Përfshin një kopje të plotë, te ndarë dhe jo në paralel, për Bibla Shqiptare 1884 dhe American Standard Bible (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri), versionin tekst-në-fjalë (tts) në mënyrë qe aparati juaj të lexojë Biblën për ju. Si funksionon navigimi i përgjithshëm i Biblës: Një Testament ka një indeks në librat e tij. Formati TTS liston librat dhe kapitujt pas indeksit të librit. Testamentet referojne njeri tjetrin në indeksin e librit. Cdo liber ka një reference në Testamentin të cilit i përket. Cdo liber ka një reference të librit të kaluar ose te rradhës. Cdo liber ka një indeks të kapitujve të tij. Cdo kapitull ka një reference të librit të cilit i përket. Cdo kapitull ka nje reference per kapitullin e kaluar ose të rradhës. Cdo kapitull ka një indeks në verset e tij. Cdo kapitull në formatin TTS përmban një referencë të kapitullit në formatin Nav. Cdo verse ka një numër dhe një referencë për kapitullin të cilit i përket. Cdo verse fillon në një rresht të ri për tu lexuar më mirë. Në formatin TTS numri i versit nuk tregohet. Cdo reference në një indeks ju dergon të vendndodhja. Tabela e Integruar e Përmbajtjes përmban një referencë të të gjithë librave në çdo format. Ne besojmë se kemi ndërtuar një nga më të mirët, nëse jo navigimi më i mirë nuk mund të gjendet në një libër të tillë si ky! Mund te kesh çdo varg në majë të gishtave te tu dhe është i përkryer për kërkim të shpejtë. Dhe kombinimi i Bibla Shqiptare 1884 dhe American Standard Bible dhe navigimi i tij e bejne kete ebook unik. Shënim që Teksti-në-Fjalë (TTS) varet nga pajisja në pajisje. Disa pajisje nuk e suportojnë. Të tjera suportojnë vetëm një gjuhë ndërsa të tjera shumë gjuhë. Gjuha e përdorur për TTS në këtë ebook është Shqiptar.
Mer…
Selger nummer: 2390953
Plattformen ordrenummer Ciando.de: 854006543
Kategori: Bücher
Søkeord: Philosophie,Religion > Christentum
Data fra 05.12.2017 22:59h
ISBN (alternativ notasjoner): 82-339-1834-2, 978-82-339-1834-7
9788233918347 - TruthBeTold Ministry: Bibla Shqiptaro Angleze VII: Bibla Shqiptare 1884 - American Standard 1901 - Bok
3
TruthBeTold Ministry (?):

Bibla Shqiptaro Angleze VII: Bibla Shqiptare 1884 - American Standard 1901 (1901) (?)

Levering fra: NorgeNy bokdigital bestille, eBook, e-bok

ISBN: 9788233918347 (?) eller 8233918342, Ukjent språk, PublishDrive, Nye, eBook

63,95 (US$ 7,99)¹(gratis frakt, uten forpliktelser)
På lager
Fra selger/Antikvar
Bibla-Shqiptaro-Angleze-VII~~TruthBeTold-Ministry, Bibla Shqiptaro Angleze VII: Bibla Shqiptare 1884 - American Standard 1901, NOOK Book (eBook)
selger kommentar:
new
Selger nummer: 9788233918347
Plattformen ordrenummer BarnesAndNoble.com (Nook): bnn-9788233918347
Kategori: Bibles>Gift/Award Bibles>Gift/Award Bibl
Data fra 05.12.2017 22:59h
ISBN (alternativ notasjoner): 82-339-1834-2, 978-82-339-1834-7
9788233918347 - Bibla Shqiptaro Angleze VII als eBook von Author - Bok
4

Bibla Shqiptaro Angleze VII als eBook von Author (1901) (?)

Levering fra: United Storbritannia av Storbritannia og Nord-IrlandNy bok

ISBN: 9788233918347 (?) eller 8233918342, Ukjent språk, Truthbetold Ministry, Nye

66,33 ( 6,99)¹(gratis frakt, uten forpliktelser)
Gratis frakt
Fra selger/Antikvar
Bibla Shqiptaro Angleze VII ab 6.99 EURO Bibla Shqiptare 1884 - American Standard 1901
Selger nummer: 30518147
Plattformen ordrenummer Ebook.de (EB): 21263158915
Kategori: eBooks > Fachthemen & Wissenschaft > Religion
Data fra 05.12.2017 22:59h
ISBN (alternativ notasjoner): 82-339-1834-2, 978-82-339-1834-7